Výsledky vyhľadávania pre jed po

À LA CARTE podľa jedálneho lístka
À LA CARTE podľa jedálneho lístka
ABERÁCIA poddruhová systematická jednotka (zool.)
ABIO jedľa, po esperantsky
ABOHM staršia jednotka elektrického odporu
ABSORPCIA objemové pohlcovanie, zoslabenie jednej látky v druhej
ABSORPCIA objemové pohlcovanie, zoslabenie jednej látky v druhej, zoslabenie zvuku, elektromagnetického žiarenia
ABSTRAHOVAŤ odvodzovať, odvodiť, vyvodzovať, vyvodiť, zovšeobecniť, zovšeobecňovať, nebrať do úvahy, neprizerať, neprizrieť, neprihliadať, neprihliadnuť, vyvodzovať, napr. všeobecné závery či pojmy z jednotlivých javov či pojmov
ABUNDANCIA počet jedincov nachádzajúcich sa na jednotke plochy alebo priestoru, početnosť (ekol.)
ACETÓN bezfarebná horľavá tekutina, často používané rozpúšťadlo, najjednoduchší ketón (dimetylketón)